U bent hier

Pilots

Lopende pilots
 
'Zen voor ouder en kind'  Tijdens de duur van de pilot werd altijd individueel met een gezin gewerkt. Duur, dag en tijdstip  was in overleg.
Evaluatie pilot 3-8-2015. Het afgelopen jaar zijn er in toenemende mate vragen gekomen van ouders met kinderen, die hoog sensitief zijn. Daarnaast diverse vormen van autisme, ADHD. Kinderen met slaapstoornissen, concentratieproblemen e.d. Vaak kan een sessie zowel ouder als kind een handvat bieden. Adempauze. Zen voor kinderen tot 12 jaar met volwassen begeleider.
 
 
 
 Naast groepslessen en workshops voor scholen blijken ook jongeren In de dagelijkse praktijk de voorkeur te geven om samen met een ouder/ verzorger te komen. Voor elke  bijeenkomst wordt tot 2 uur uitgetrokken.
 
 
 
 
Mindfulness.
Een andere pilot loopt sinds 2012 voor volwassenen. Deze les heb ik samen met leerlingen al doende vorm gegeven en tot 'mindfulness' omgedoopt. De huidige vorm is 2x zitmeditatie, 1x loopmeditatie, yoga. Evaluatie en tijd voor vragen wordt ruim genomen voor, tijdens en na de les. In deze les wordt telkens teruggekoppeld naar de persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen.  Een extra ruggensteuntje om met 2 voeten op de grond te blijven staan. Lees hier meer