U bent hier

tilburg

Zen jongeren

'Zijn wie je bent'
Een introductiecursus zenmeditatie voor jongeren.
Waarom zou je als jongere willen leren mediteren? Opgroeien tot volwassene is niet zo simpel. Jezelf leren kennen. Je weg en plek vinden op school. De stress van examens. Leren omgaan met anderen. Met yogaoefeningen leer je ontspannen om beter te slapen, waardoor je uitgerust en zelfverzekerd elke dag begint.
Zen geeft je inzicht, een betere concentratie en meer rust waardoor je ook op school beter presteert.
 

Zenmeester Jeroen Witkam


Wil je Zenmeester Jeroen Witkam persoonlijk ontmoeten?
Sinds 2007 is er eenmaal per maand een meditatiemorgen op zaterdag onder zijn leiding in Zendo 'De Drie Juwelen' in Tilburg. Ook bij de doorgaande meditaties voor geoefenden op woensdagmorgen is hij doorgaans aanwezig.
 

Workshop meditatie bij Zendo De Drie Juwelen

Tijdens deze workshop maak je kennis met 3 verschillende meditatietechnieken: geleide meditatie, vipassana- en zenmeditatie.  Stap de drempel over en voel je welkom om zelf te ervaren of meditatie een weg voor je opent. Ontdek de eenvoud en praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven.

Zenmeditatie is een spirituele weg waarbij positieve neveneffecten worden ervaren zoals:
+ Meer rust door het loslaten van gedachten.
+ Inzicht in denken, doen en emoties.
+ Loslaten van vastgeroeste patronen, die stress veroorzaken.

ZEN in Tilburg


Voel je welkom bij Zendo De Drie Juwelen om in alle eenvoud de kracht  van zenmeditatie te ervaren onder leiding van leraren met ruim 40 jaar ervaring in het begeleiden van groepsprocessen en individuele groei. Ontdek hoe stilte je terug brengt naar je eigen kern.

Voorbij de woorden wordt de oorspronkelijke helderheid van het eigen mens-zijn herontdekt. Op authentieke wijze verbind je je opnieuw met de wereld waarin je leeft.

Abonneren op tilburg