U bent hier

Jeroen

Zenmeester Jeroen Witkam


Wil je Zenmeester Jeroen Witkam persoonlijk ontmoeten?
Sinds 2007 is er eenmaal per maand een meditatiemorgen op zaterdag onder zijn leiding in Zendo 'De Drie Juwelen' in Tilburg. Ook bij de doorgaande meditaties voor geoefenden op woensdagmorgen is hij doorgaans aanwezig.
 

Meer over Jeroen Witkam


Jeroen tijdens lezingJeroen Witkam werd geboren op 3 september 1931 te Goes. Zijn leven is een zoektocht naar spiritualiteit voor zichzelf en anderen. Zijn uitgangspunt was de ontmoeting met de God van de Bijbel. Langs monastieke weg diepte hij deze ervaring uit.Hij gaf hier decennia lang vorm aan als abt. Hij studeerde aan de Gregoriana in Rome. Licentiaat theologie (1959). Licentiaat Bijbelwetenschappen (1963).

ZEN in Tilburg


Voel je welkom bij Zendo De Drie Juwelen om in alle eenvoud de kracht  van zenmeditatie te ervaren onder leiding van leraren met ruim 40 jaar ervaring in het begeleiden van groepsprocessen en individuele groei. Ontdek hoe stilte je terug brengt naar je eigen kern.

Voorbij de woorden wordt de oorspronkelijke helderheid van het eigen mens-zijn herontdekt. Op authentieke wijze verbind je je opnieuw met de wereld waarin je leeft.

Abonneren op Jeroen