U bent hier

Meditatiemorgen op woensdag met Zenmeester Jeroen Witkam

Een meditatie morgen met Zenmeester Jeroen Witkam is regelmatig mogelijk op woensdag.
(eventueel ook op de zaterdag kijk daarvoor bij de data voor de meditatiedag).
Zenmeester Jeroen Witkam  deelt zijn rijke ervaring met maximaal 8 deelnemers. Door de groepsgrootte is er ruime gelegenheid voor een informeler contact met en het stellen van vragen aan hem. Data in 2019 op woensdag waarop hij zelf aanwezig is: 1 mei wordt donderdag 2 mei, 5-19-26 juni, 3-10-24-31 juli, 7-21 augustus, 4-18-25 september, 16-30 oktober,6-20 november,4-18 december.
Wanneer hij verplichtingen elders heeft en je toch wilt mediteren, kan er op woensdag gemediteerd worden met Mariëtte. Vermeld de gewenste datum dan bij opmerkingen.
 
BodhidharmaEnige ervaring met Zenmeditatie is aan te bevelen.
 
Werkwijze doorgaande meditatie.
09.30 inloop: Koffie en kruidenthee staan klaar. Na de kennismaking is er gelegenheid voor vragen cq een teisho. Aansluitend meditatie in de zendo. Sutra (korte tekst), 3  x zitmeditatie afgewisseld met 2 x loopmeditatie. Tijdens 2e zitmeditatie gelegenheid voor dokusan ( = een persoonlijk onderhoud en/of koantraining). Sutra. Uitloop mogelijkheid tot 12.30 uur.
Particulieren eenmalige deelname € 25.50; tweemaal per maand € 45; per maand € 59.
Via werkgever met factuur eenmalige deelname € 31; tweemaal € 54; per maand € 71.
Studenten met studentenkaart/aantoonbaar minder draagkrachtigen per maand € 39.
Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

(Bij gelijktijdige aanmelding van 4 of meer personen kan er ook op andere dagen een morgen en/of middag gepland worden rond een gewenst thema.)

 
 
Graag invullen wanneer er geen ervaring met Zen is.
Voor het geval door onvoorziene omstandigheden een dag uitvalt.
CAPTCHA
Op het moment kan er een dubbele beveiligingscheck zijn ivm de stortvloed aan spam uit het oostblok. Graag uw begrip hiervoor.