U bent hier

Meditatiedag met Zenmeester Jeroen Witkam

Tijdens een meditatiedag  op zaterdag deelt Zenmeester Jeroen Witkam  zijn rijke ervaring met maximaal 8 deelnemers. Door de groepsgrootte is er ruime gelegenheid voor een informeler contact met en het stellen van vragen aan Zenmeester Jeroen Witkam.  Eerstvolgende data: 27 april (alleen de morgen), 11 mei (alleen de morgen), 25 mei (alleen de morgen), 1 en 15 juni, 20 juli, 17 augustus, 14 september, 5 en 12 oktober, 16 november, 14 december 2019.
Plaatjes van de os

Morgen: 09.30 inloop: Koffie en kruidenthee staan klaar. Na de kennismaking wordt begonnen met een teisho (voordracht). Aansluitend meditatie in de zendo. Sutra (korte tekst), 3  x zitmeditatie afgewisseld met 2 x loopmeditatie. Tijdens 2e zitmeditatie gelegenheid voor dokusan ( = een persoonlijk onderhoud en/of koantraining). Sutra. Uitloop mogelijkheid tot 12.30 uur. Uitgebreide lunch. Pauze om te lezen of te wandelen. Middag: Het middagprogramma is na de lunch vrijwel gelijk met een afsluitende evaluatie.

Bij minder dan 3 aanmeldingen gaat alleen de morgen door. Deelnemers krijgen tijdig bericht.

Wanneer er een bepaald thema is, wat je graag vanuit Zen belicht zou willen zien, vermeld dit dan eventueel bij de aanmelding onder opmerkingen. Eventueel kunnen tijden op verzoek in overleg aangepast worden i.v.m. weersomstandigheden of OV.
Kosten voor de hele dag €59 inclusief maaltijd. (Alleen de morgen 25.50)
Er kan in overleg rekening gehouden worden met de individuele draagkracht.
Keuze hele dag inclusief maaltijd of alleen de morgen
Enige ervaring met zazen is aan te bevelen. Indien niet met zazen maar wel bekend met een andere meditatievorm graag bij opmerkingen vermelden.
Vul eventueel in wanneer je een lange reistijd hebt en een reisgenoot zoekt of wilt meenemen.
Voor het geval onverwacht door onvoorziene omstandigheden de dag uitvalt.
CAPTCHA
Op het moment kan er een dubbele beveiligingscheck zijn ivm de stortvloed aan spam uit het oostblok. Graag uw begrip hiervoor.