U bent hier

Meditatie op zaterdag met Zenmeester Jeroen Witkam


Tijdens een meditatie op zaterdag deelt Zenmeester Jeroen Witkam  zijn rijke ervaring vanaf 26 juni met maximaal 4 deelnemers. Door de groepsgrootte is er ruime gelegenheid voor een informeler contact met en het stellen van vragen aan Zenmeester Jeroen Witkam.  Data 2021: 23 oktober; 6-12-27 november; 4-11-18 december. Zondag 31 oktober.
 
Zenmeester Jeroen WitkamMorgen: 09.30 inloop: Koffie en kruidenthee staan klaar. Na de kennismaking wordt begonnen met een teisho (voordracht). Aansluitend meditatie in de zendo. Sutra (korte tekst), 3  x zitmeditatie afgewisseld met 2 x loopmeditatie. Tijdens 2e zitmeditatie gelegenheid voor dokusan ( = een persoonlijk onderhoud en/of koantraining). Sutra. Uitloop mogelijkheid tot 12.30 uur. Ongeacht het aantal deelnemers gaat de morgen altijd door.

Wanneer er een bepaald thema is, wat je graag vanuit Zen belicht zou willen zien, vermeld dit dan eventueel bij de aanmelding onder opmerkingen. Eventueel kunnen tijd en dag op verzoek in overleg aangepast worden i.v.m. weersomstandigheden of OV.
Alleen de morgen 25.50; met maaltijd 29.50.

Keuze met of zonder maaltijd.
Met factuur is + 5 euro administratiekosten.
Enige ervaring met zazen is aan te bevelen. Indien niet met zazen maar wel bekend met een andere meditatievorm graag bij opmerkingen vermelden.
Vul eventueel in wanneer je een lange reistijd hebt en een reisgenoot zoekt of wilt meenemen.
Voor het geval onverwacht door onvoorziene omstandigheden de dag uitvalt.
CAPTCHA
Op het moment kan er een dubbele beveiligingscheck zijn ivm de stortvloed aan spam uit het oostblok. Graag uw begrip hiervoor.