U bent hier

Meditatie op zaterdag met Zenmeester Jeroen Witkam

Tijdens een meditatie op zaterdag deelt Zenmeester Jeroen Witkam  zijn rijke ervaring met maximaal 4 deelnemers. Door de groepsgrootte is er ruime gelegenheid voor een informeler contact met en het stellen van vragen aan Zenmeester Jeroen Witkam.  Data: 18 juli, 15 augustus, 19 september, 17 oktober, 14 november, 12 december.
 
Plaatjes van de os

Morgen: 09.30 inloop: Koffie en kruidenthee staan klaar. Na de kennismaking wordt begonnen met een teisho (voordracht). Aansluitend meditatie in de zendo. Sutra (korte tekst), 3  x zitmeditatie afgewisseld met 2 x loopmeditatie. Tijdens 2e zitmeditatie gelegenheid voor dokusan ( = een persoonlijk onderhoud en/of koantraining). Sutra. Uitloop mogelijkheid tot 12.30 uur.

Bij dagdeelname: uitgebreide lunch. Pauze om te lezen of te wandelen. Middag: Het middagprogramma is na de lunch vrijwel gelijk met een afsluitende evaluatie.

Ongeacht het aantal deelnemers gaat de morgen altijd door; bij minimaal 4 geïnteresseerden voor de hele dag ook de middag. (Deelnemers krijgen tijdig bericht.)

Wanneer er een bepaald thema is, wat je graag vanuit Zen belicht zou willen zien, vermeld dit dan eventueel bij de aanmelding onder opmerkingen. Eventueel kunnen tijden op verzoek in overleg aangepast worden i.v.m. weersomstandigheden of OV.
Particulieren voor de hele dag inclusief maaltijd particulier 59; via werkgever met factuur 71.39 .
Alleen de morgen particulier 25.50; via werkgever met factuur 31.
(Student (studentenkaart),aantoonbaar minder draagkrachtige 17.50.)
 
Keuze hele dag inclusief maaltijd of alleen de morgen
Bijdrage particulieren is exclusief btw zonder factuur; voor bedrijven is inclusief btw met factuur.
Enige ervaring met zazen is aan te bevelen. Indien niet met zazen maar wel bekend met een andere meditatievorm graag bij opmerkingen vermelden.
Vul eventueel in wanneer je een lange reistijd hebt en een reisgenoot zoekt of wilt meenemen.
Voor het geval onverwacht door onvoorziene omstandigheden de dag uitvalt.
CAPTCHA
Op het moment kan er een dubbele beveiligingscheck zijn ivm de stortvloed aan spam uit het oostblok. Graag uw begrip hiervoor.