U bent hier

Meditatiemorgen

Een meditatie morgen met Zenmeester Jeroen Witkam is regelmatig mogelijk bij de wekelijkse meditatie op woensdagmorgen, incidenteel op zaterdag.
Zenmeester Jeroen Witkam  deelt zijn rijke ervaring met maximaal 8 deelnemers. Door de groepsgrootte is er ruime gelegenheid voor een informeler contact met en het stellen van vragen aan hem. Data in 2017 op woensdag waarop hij zelf aanwezig is: 8-15-22 november, 6-13-20 december.
Wanneer hij verplichtingen elders heeft wordt de bijeenkomst op woensdag waargenomen door Mariëtte dit wordt apart aangegeven op het aanmeld formulier onder aan deze pagina.
 
BodhidharmaEnige ervaring met Zenmeditatie is aan te bevelen.
Voor diegenen, die geen enkele ervaring met meditatie hebben, wordt er regelmatig een workshop meditatie gegeven. Klik hier voor meer info
 
 
 
Werkwijze doorgaande meditatie.
09.30 inloop: Koffie en kruidenthee staan klaar. Na de kennismaking is er gelegenheid voor vragen cq een teisho. Aansluitend meditatie in de zendo. Sutra (korte tekst), 3  x zitmeditatie afgewisseld met 2 x loopmeditatie. Tijdens 2e zitmeditatie gelegenheid voor dokusan ( = een persoonlijk onderhoud en/of koantraining). Sutra. Uitloop mogelijkheid tot 12.30 uur. Optioneel uitgebreide lunch.
Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

(Bij gelijktijdige aanmelding van 4 of meer personen kan er ook op andere dagen gepland worden rond een gewenst thema.)

Bijdrage eenmalige deelname € 25.50 (met uitgebreide lunch 29.50).
Opgave deelname aan morgen of hele dag. inclusief of exclusief lunch.
Graag invullen wanneer er geen ervaring met Zen is.
Voor het geval door onvoorziene omstandigheden een dag uitvalt.
CAPTCHA
Vraag om te testen of je geen robot bent. Helaas nodig om spam te beperken.